perjantai 26. helmikuuta 2016

WÖYH! 11.2.2016 @ 45special, Oulu

Nelivitoseen lähtiessä kuvittelin, että tapaus WÖYH! on vielä tuoreessa muistissa. Ehtihän edellisestä Oulun keikasta vierähtää vain noin yhdeksän kuukautta. Pitihän tämä silti lähteä katsomaan jo uudelleen.

Oli edellinen keikka muistissa tai ei, niin keikan alkaessa päällimmäinen tunne oli jälleen hämmennys. Keikan ensisävelistä lähtien muistaa, kuinka äärettömän taitavista muusikoista WÖYH!:ssä on kyse. Keikan ensilyriikoista lähtien muistaa, kuinka helvetin omituisesta bändistä WÖYH!:ssä on kyse. Siis jos lavalla olleet lokki ja avaruuspuku sekä bändin esiintymisasut eivät siitä jo muistuttaneet.

Keikan alun hämmennyksestä huolimatta, keikalta kotiin tuli lähdettyä jälleen ihan fiiliksissä. Jostain syystä kaikki se WÖYHin erikoisuus ja hulluus yhdistettynä bändin jätkien lahjakkuuteen tempaa mukaansa keikalla.

Jälleen kerran keikan kohokohdaksi nousi impro. Yleisön huutelusta genreksi valikoitui tango ja aiheeksi hiljaiset oululaiset. Mitä WÖYH! saa aikaan tällaisista aineksista? Noh, katso itse tuosta alta.


Toinen mieleenpainuvista hetkistä oli, kun David Bowien Life On Mars-biisin alkusävelet lähtivät käyntiin. Toki kyse oli Hectorin Sudenkorento-coverista, mutta onhan alkuperäisen biisin melodia niin hieno, että vaikken suuri David Bowie-fani ole ollutkaan, ymmärrän kaiken miehen ympärillä käydyn hehkutuksen.

Jälleen voin antaa vahvat suositukset tämän bändin keikoille!-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti