torstai 26. marraskuuta 2015

Satellite Stories 21.11.2015 @ 45special, Oulu

Satellite Stories on kiertänyt helmikuun Oulun jälkeen pitkin maailmaa aina Jenkeissä asti, mutta oman kylän iloksi aloittivat Suomen keikat tutusta ja turvallisesta Nelifemmasta!

Uutta materiaalia ei ole pojilta ilmestynyt, mutta Vagabonds-albumin biisit jaksaa kyllä kantaa kiertuetta eteenpäin helposti edelleen! Ja miksei jaksaisi, onhan se Satelliittien paras levy! Lisää mun mielipiteitä itse levystä voi lukea edellisestä Satellite Stories-keikkapostauksesta.

Oma valmistautuminen keikkaan oli heikkoa päivän kiireiden ja pahantuulisuuden vuoksi, joten tulinkin Nelifemman jonoon vasta 10minuuttia ennen kuin keikan piti ennakkotietojen mukaan alkaa.
Kaikki vaivannut pahantuulisuus kyllä haihtui välittömästi keikan alkaessa, niin hyväntuulista poikien meininki lavalla on.

Parasta Satellite Storiesin Oulun keikoissa on se, että jätkistä oikeesti näkee miten siistiä on soittaa lähes täydelle tuvalle kotikaupungissa. Lisäksi myös se, miten fiiliksissä oululainen yleisö tästä bändistä joka kerta on!

Tästä keikasta erityispisteet lähtee kyllä valaistukselle! Ikinä ei oo ollut amatöörikuvaajalle noin hienoo kuvata Nelifemmassa! Lähes jokainen otos oli onnistunut ja oli enemmän vaikeuksia valita hyvistä kuvista parhaimmat blogiin.

Tällä kertaa kaikki omatkin suosikkibiisit olivat päässeet settilistaan ja oma suosikkini Heartbeat oli jälleen riipaisevan kaunis ja toi taas tipan linssiin. On hyvin mahdollista, että tuun nimeämään Heartbeatin vuoden parhaimmaksi kappaleeksi, mut odotellaan nyt vielä kun kuukausi on vuotta jäljellä...

Satellite Stories @ 45special
Edelleen toivon myös suomalaisten löytävän Satellite Storiesin paremmin, sillä tässä bändissä ja näissä biiseissä on vaikka stadionbändi-potentiaalia. Isommat lavat olisi vain ja ainoastaan oikeutettua!

-Tiina

1 kommentti:

  1. Tää on niin tätä - sen kerran, kun jätän kameran kotiin, numero yllättää hyvällä valaistuksella! xD oh well. Ihanat Satelliitit silti <3

    VastaaPoista