keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Sanni 7.11.2015 @ Nightclub Tähti, Oulu

Lauantaina 7.11. olin päättänyt viettää omia valmistujaisiani ja illalle Ouluun sattui sellainen keikka et olis voinut löytyä lahjalistaltakin. Neljäs Sannin keikka puolen vuoden sisään, mut haittaakos tuo?

Mitään syväluotaavaa keikka-analyysiä ei pysty omien juhlien jälkeisen alkoholimäärän johdosta tarjoamaan, mutta täytyy sanoa Sannin parantaneen livemenoa huomattavasti sitten toukokuun Ihkun keikan. Toki keikan meininkiin vaikuttaa varmasti myös lisääntynyt yleisömäärä keikoilla Vain Elämää-julkisuuden myötä. Vain Elämää-materiaali ei kuitenkaan mitään suurta osuutta keikasta nauttinut, vaan keikalla taisi tulla vain Maija Vilkkumaan Ei sekä kertsiä Pave Maijasen Lähtisitkö?-kappaleesta jonka toteutuksesta ohjelmassa vastasikin VilleGalle Sannin kanssa.

Keväällä kaipaamani Lelu-albumin nimiraitakin on kesän aikana ilmestynyt keikkasettiin, joten eipä jäänyt valittamista! Loistava keikka, loistava energia. Ainoan miinuksen voi antaa omalle seurueelle, joka halusi katsella keikkaa hieman kauempaa lavaa, joten kännykkäkuvamateriaalin voitte todistaa alta.

Sanni-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti