maanantai 24. marraskuuta 2014

Festarijulkistukset ovat alkaneet!

Mun mielestä vuoden synkin aika kestää syyskuun alusta marraskuun loppuun. Edellisen kesän festarimuistot ei jaksa enää kantaa, eikä uusia artistijulkaisuja näy eikä kuulu.

Nyt tuo vuoden synkin vaihe on siis virallisesti ohi sillä Provinssirock aloitti ensi kesän suunnittelun!

Sen lisäksi, että Provinssirock lyhentää nimensä pelkäksi Provinssiksi se laajentaa kestonsa viime kesän kahden päivän kokeilusta, ei takaisin kolmeen, vaan heti kerralla neljän päivän juhlaksi! Heti starttiin läväytettiin ensimmäisiksi julkistuksiksi Muse ja Calvin Harris.

Viime kesän Provinssi oli osittain pettymys. Toki juhannuksen jälkeinen ajankohta oli parempi kuin aikaisempi kesäkuun puoliväli, mutta kahteen päivään kutistunut festari ei saanut väkeä liikkeelle. Vaikka aluekin tuntui aiempaa pienemmältä, väkeä ei riittänyt täyttämään sitäkään vähää. Onneksi väen vähyys ei vaikuttanut artistien panokseen vaan huippuja keikkoja nähtiin kaikesta huolimatta. Lisäksi oma roadtrip-porukka sekä uudet festarikaverit loi kyllä tunnelmaa!

Odotukset ensi kesän Provinssille nousi kyllä tänään korkealle. Selvästi viime kesään on reagoitu ja Provinssi halutaan takaisin "suurten" joukkoon. Koko tälle viikolle on luvattu ensi kesän julkistuksia ja nyt vain odotellaan, milloin muut festarit antavat vastineensa.

Omissa ensi kesän festarisuunnitelmissa vilkkui ensin Glastonbury, mutta ystävän kyseiselle lauantaille suunnitellut häät estivät lippujen metsästyksen. Ei sillä, todennäköisyys Glastonbury-lippujen saamiselle oli pienempi kuin tulla laulajaksi ja esiintyä kyseisillä festareilla. Liput nimittäin myytiin loppuun alle 30minuutissa, vaikka ensi kesän esiintyjistä ei ole vielä tietoakaan. Ehdin jo kuvitella, että samat häät estävät lähdön myös Provinssiin, mutta tapahtuman laajentuminen neljään päivään antaa mulle siis kolme festaripäivää ennen häitä! Lisäjulkistuksia odotellessa suunnitelmissa vilisee Provinssin lisäksi Ruisrock tai Ilosaari, aina ihana kotikaupungin Qstock sekä kenties ulkomaanreissu Szigetiin.

Ensi kesää odotellessa fiiliksiä viime kesän Provinssista ja Ruisrockista:

 Jake Bugg
 The Prodigy
 Samuli Putro feat. Jussi-kuoro
 Rudimental
Kyllähä siinä bändärityttöä hymyilyttää ku Rudimentalin jätkät kommentoi: "She's cute as hell"
 M.I.A
 Mando Diao Ruisrock
 Ihana, ihana kesän kohokohta Bastille
 David Guetta
 Suede
Wiz Khalifa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti