perjantai 18. maaliskuuta 2016

Iisa 19.2.2016 @ 45special, Oulu

Melkein kuukausi taas keikasta vierähti, ennen kuin ehdin purkaa keikan blogiin. Onneksi olen oppinut ennakoimaan hieman tätä kirjoittamisen venymistä ja teen nykyisin pienet muistiinpanot keikan jälkeen.

Päällimmäiseksi jäi mieleen se, että yllätyin jopa hieman Iisan suosiosta. Oman kaveripiirin kuplassa Iisa tuntuu olevan jopa hieman tuntematon artisti. Eturivi täyttyi jo hyvissä ajoin ja oli pakko etsiä kuvauspaikka ajoissa. Toki eturivin paikka saattoi tehdä illuusion isommastakin yleisömäärästä, takarivistä kun yleisömäärää on aina helpompi arvioida.

Viime vuoden puolella ilmestynyt uusin Kukaan ei oo kenenkään-albumi oli hyvin keikalla edustettuna, mutta myös soolodebyytin hittejä kuultiin. Omaksi suosikiksi livesetissä nousi muutenkin Iisan tuotannon suosikkibiisini Puutarhajuhla jonka alkuperäinen feattaaja on Egotripin Knipi. Iisan bändin äärettömän suloinen kitaristi Anssi suoriutui kuitenkin biisin mieslaulajan osuuksista erinomaisesti ja itseasiassa Anssia ois kiva kuulla keikoilla vaikka enemmänkin. (Vink, vink Iisa)

Iisan ääni on yks suomalaisen musiikkimaailman tunnistettavimpia ja toimii kyllä livenä! Toivottavasti näkyy kesän festarijulkistuksissa!-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti