sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Paperi T 17.12.2015 @ 45special, Oulu

"Näin" Paperi T:n Flowssa. (Kerron siitä tässä postauksessa, koska Flow-postaus odottaa edelleen festaripostausten jonossa). Näin-sana on heittomerkeissä, koska liian myöhään sinistä telttaa kohti lähteneenä en mahtunut koko telttaan sisälle. Vaikka Malarian pelko albumina mielestäni olikin hyvä, Flow:ssa kesän ainoan hellejakson aikana, kaukana lavasta teltan ulkopuolelta nähdyn keikan fiilis ei kolahtanut oikeen yhtään.

Annoin kuitenkin uuden mahdollisuuden, koska Malarian pelko albumina ei edes sisällä jokaiseen fiilikseen sopivaa musiikkia. Levyä mielestäni kuvaa hyvin sana angstinen, enkä tarkoita sitä mitenkään pahalla. Musiikki on parhaimmillaan fiiliksiin sopivaa ja ainakin mulla niitä angstisiakin päiviä on. Eikä voi kiistää, kyllähän miehellä sanottavaa on.

Keikkana Nelifemman ilta hakkas tuon Flowssa "nähdyn" keikan ihan 100-0, vaikka onnistuinkin tekemään rookie-mistaken paikan valinnan suhteen loppuunmyydyssä klubissa ja jäin liian kauas lavasta liian pitkien ihmisten taa. (Sen voitte todistaa myös kuvista tekstin alta. Kyllä, noin huonoa laatua voi olla keikan parhaat otokset.)

Keikkapaikkana pieni klubi sopii Paperi T:lle mielestäni huomattavasti paremmin kuin festarilava.
Keikka-aikana pimeä joulukuu sopii Paperi T:lle mielestäni huomattavasti paremmin kuin helteinen elokuu. Mut nää on vain fiiliksiä joista joku toinen samat keikat nähnyt voisi olla eri mieltä.

Mielikuvani Paperi T:stä oli ennen 45:n keikkaa oli muodostettu lähinnä musiikin ja muutamien promokuvien avulla, joten odotin huomattavasti "sulkeutuneempaa" artistia lavalle. Yllätyin kun lavalla esiintyikin todella paljon ja kauniisti hymyilevä ja välispiikeissä läppää heittävä artisti. Välispiikit venähti välillä aavistuksen pitkiksi, mut täytynee antaa anteeksi kun mies on julkaissut vasta debyyttilevynsä.

Kokonaisuutena hyvä keikka. Ei niin hyvä, että vielä intoilisin Paperi T:tä ens kesän festarijulkistuksiin, vaan taidan jatkossa käydä vain miehen klubikeikoilla. Mut kuitenkin niin hyvä keikka, ettei kaduttanut menettää yöunia ennen 07:30 alkavaa seuraavan aamun työvuoroa.

Paperi T @ 45special


Paperi T & DJ Kridlokk

DJ Kridlokk
Ja pakkohan tuo hymy ja muutkin ulkomusiikilliset asiat on vielä mainita. Mietin nimittäin keikan jälkeen twitterissä, voiko miehestä sanoa, että hymyilee kauniisti? Paperi T:n kohdalla ainakin voi. Ja onhan toi nyt pitkätukkaiseksi mieheksi aika kuuma.

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti