tiistai 30. kesäkuuta 2015

Olavi Uusivirta 15.5.2015 @ Nightclub Tähti, Oulu

Töiden ja koulun vuoksi kiireiseksi muodostunut touko- ja kesäkuu sotki kirjoitusaikataulun pahanpäiväisesti. Tästä johtuen vähemmän tekstiä, enemmän kuvaa!

Olavi Uusivirta on artisti, jota en erityisemmin ole koskaan fanittanut, enkä oikeastaan hirveesti kotona kuunnellutkaan. Liveartistina Olavi Uusivirta on kuitenkin ehdottomasti yksi tämän hetken kovimpia Suomessa. Jo viime kesän Ruisrockissa totesin Olavin keikan olevan sillä seitinohuella rajalla, jossa pillifarkkujen lantiomallin rockuskottavuus ylittää erotiikan ja siirtyy jo pornon puolelle. Tähden keikalla liikuttiin yhtä lähellä tätä samaa rajaa kun keikan loppupuolella paidattomaksi riisuutunut Olavi oli ainakin mun keikkakokemuksista ensimmäinen artisti joka surffasi Night Club Tähden yleisön käsivarsilla.

Eturivin suutelua, paidattomuutta, Crowd surfingia, lavarakenteisiin kiipeilyä, polkkaa yleisöstä lavalle nostettujen tyttöjen kanssa... tätä kaikkea ja muutakin on Olavi Uusivirran keikat. Jos radiosoiton rauhallisuuden perusteella luulee tuntevansa Olavi Uusivirran, on täysin väärässä jos ei ole keikalla käynyt!
-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti