keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Joma Orchestra (+Julia Väyrynen) 14.2.2015 @ Tuba, Oulu

Jälleen kerran Joman keikalla! Koska Joma on artistina blogissa jo esitelty, tää postaus sisältää vähemmän asiaa, enemmän tunnelmia. Oikeestaan aika heikosti niitä tunnelmiakin kun taas ihan liian kauan meni keikasta postauksen kirjoittamiseen. (Note to self: Bloggaa heti. Tai kirjoita ees jotain ylös. Et sä muuten mitään muista.)

Ystävänpäivänä Tubassa oli siis Joman levynjulkkarikeikka sekä lämppärinä The Voice of Finlandista tuttu Julia Väyrynen. Tuba on keikkapaikkana pienille kokoonpanoille hyvinkin sopiva, mutta järin suuria bileitä siellä ei pystyyn pistetä.

Lämppärinä toimineelle Julialle keikkapaikka oli oikeinkin otollinen. Julian keikan aikana tosin yleisö istui pääosin pöydissä ja välillä jutustelu kavereiden kesken vei suuremman huomion keikalta. Julia soitti muuutaman cover-biisin ja lisänä omaa tuotantoa hyvinkin vahvaan kantri-henkeen. Aavistuksen liian pitkiä välispiikkejä Julia jutteli, sillä allekirjoittaneen omakin keskittyminen keikkaan meinas herpaantua biisien välissä. Ääntä ja soundia tytöllä kyllä riittää, mutta pääseekö tällä tyylilajilla suurempaan suosioon Suomessa?


Julia Väyrynen (tvof)

 
Julia Väyrynen (tvof)


Joma roudas pienelle Tuban lavalle sen verran suuren orkesterin että puhallinsoittajat jouduttiin jättämään tylysti lavan ulkopuolelle, lähes narikkaan. Siitä huolimatta, ettei koko bändi lavalle mahtunutkaan, ihan pikkusen epäilytti kestääkö matala lavarakennelma loppua kokoonpanosta.

Hyvän fiiliksen keikka ja niinkuin jo aiemmassa Joma-postauksessa mainitsin, tää toimii paremmin bändillä. Varsinkin saksofoni, trumpetti ja huilu tuo bändiin kuin bändiin sen verran groovaavaa fiilistä ettei sitä pelkällä dj-setillä voi saada aikaiseksi. Keikalla kuvattiin myös Joman uutta musavideota Se Tunne biisiin, joten keikkafiiliksiä voi tsekkailla nyt myös Youtubesta.

Sen verran kovan setin bändi heitti, että yleisö vaati encorea. Koska biisit tais loppua setin aikana kesken, encoressa kuultiin huikee coveri Bomfunk MC'sin Freestyleristä. Harmittamaan jäi, että puhelimen muisti täyttyi ja tää jäi taltioimatta videolle.

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti